2014-02-20 01:28:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Határtalan energiákkal bír

Napi horoszkóp február 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Lendületes időszakot él meg, és bármi gátlást tapasztalna mégis, az csak újabb erőforrást ad önnek ahhoz, hogy fojtassa, amibe belekezdett. A főnöke szavai sem lehetnek önre frusztráló hatással. Tekintse inkább azt is inspirációnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Immár naponta eszébe jut egy régit, beteljesületlen álma. Eddig talán az anyagiak, vagy családi kötelezettségek miatt nem tudta megvalósítani. Most hirtelen az ölébe hullhat egy lehetőség. Ne hagyja elszállni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha eddig egyedül volt, most hirtelen elege lett ebből az állapotból. Akárhány éves is ön, sohasem késő legalább lelki társra találnia. Ön kifejezetten társasági ember, mások nélkül, mintha nem is lenne. Keresse meg az igazit!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Annyi apró-cseprő ügye, tenni-venni valója halmozódott fel az utóbbi időben, hogy nem halogathatja tovább. A mai napon nyakába kell vennie a várost, és végigjárni bizonyos hivatalokat. Ma szerencse kíséri ez ügyben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon a közösségi életnek kell szentelnie magát. Ez korántsem esik annyira nehezére, mint ahogy azt mutatja. A kedvesét sem lesz nehéz meggyőznie a részvételről. Csak arra ügyeljen, hogy időben kerüljenek ágyba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Határtalan energiákkal bír, szinte kicsattan a jókedvtől és az egészségtől. Ennek hatása abban is megmutatkozik, hogy a másik nem tagjai képtelenek ellenállni a vonzerejének. Azért ön csak legyen válogatós. Megteheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Abban nincs hiány, hogy ön ötletekkel lássa el a kollégáit. Azt azonban már nehezebb elérnie, hogy azok ön mellé is álljanak, és segítségére legyenek a megvalósításban. De némi erőfeszítéssel ez is menni fog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyében járó Hold miatt kerülhet ma kétértelmű helyzetbe. A vörös bolygóval együttálló másodvilágító a harag érzését éppúgy nagyra növelheti önben, mint a lelkesedését. Önön is múlik, hogy melyiket engedi felülkerekedni végül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hagyja, hogy a kalandvágy ma elvegye az eszét. Az elmúlt időszakban úgyis inkább a nekikeseredésnek, a búnak adta a fejét inkább. Ez pedig nem jellemző önre. Ma végre az életvidám, azaz az igazi énje tör fel önben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha nem minden dolga éppen úgy alakul, ahogyan azt eltervezte, az még nem jelenti azt, hogy rossz irányba menne a sorsa. Sőt, lehet, hogy éppen erre a korrekcióra van szüksége, amit ma még ballépésnek ítél meg ön.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egyre nagyobb a feszültség az otthonában. Úgy is érezheti, hogy az élete romokban hever. Még az a szerencsés eset, ha egy lakásfelújítás miatt ez valóban így történik. Ez esetben igazán természetes az ezzel járó feszültség és frusztráció.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A csillagok valami olyan eseményt jeleznek, amelyek nem a hazájával, hanem egy távoli országgal kapcsolatosak. Ha nem most síel éppen külföldön, akkor ez jelezhet egy olyan állásajánlatot is, amit egy multinacionális cégtől kap.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: